Mersin'de alışveriş merkezinde çıkan yangın panik yaşattı

Mersin'de bir alışveriş merkezinin lokanta kısmında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın nedeniyle alışveriş merkezinin içini kaplayan dumanlar ve yaşanan panik anları vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Akkent Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan Kipa Alışveriş Merkezi'nin ikinci katında bulunan bir lokantanın bacasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk önce alışveriş merkezinin görevlileri müdahale etti. Yangın nedeniyle alışveriş merkezinin içini bir anda duman kapladı. Bunun üzerine görevliler ve polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için anons yaparak vatandaşları dışarı çıkardı. Panik yaşayan vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen bir kişiye olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi. Alışveriş merkezindeki dumanın temizlenmesi sonrası vatandaşlar tekrar içeri alındı.

Yaşanan panik anları ve alışveriş merkezinin duman içinde kalması vatandaşlar tarafından da cep telefonuyla görüntülendi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber