Turizimciler, istişare turlarını sürdürüyor

Bursa Skal Kulübü Başkanı Hasan Eker, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Genel Koordinatörü Semih Pala ile bir araya gelerek, Bursa'nın uluslararası arenada daha iyi tanıtılabilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Bursa Skal Kulübü üyeleri Almira Hotel Genel Müdürü Ersin Yazıcı, Central Hotel Genel Müdürü Meltem Işık Mısırlıoğlu ve Sevilay Sarın, Merinos AKKM rezervasyon, organizasyon ve tanıtım sorumluları da yer aldı.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Turizm profesyonellerini bünyesinde buluşturan Bursa Skal Kulübü'nün Başkanı Hasan Eker ise Bursa turizminin gelişimi ve şehrin uluslararası alanda tanıtılması için şehrin dinamikleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Eker, Merinos AKKM'nin her geçen gün geliştiğini ve aktif halde işletildiğini belirtti. Sınırlı imkanlarla büyük bir tesisin işletilmesinin zor olduğunu ifade eden Eker, ?Bunu başardıkları için Merinos AKKM yönetimini tebrik ediyorum. Amacımız, kongre merkezimizle ortak çalışarak buraya şehir dışından daha fazla organizasyon getirmektir. Bunun için ilerleyen günlerde dış pazarlama konusunda birlikte çalışacağız. Yapılan çalışmalarla hem mesleğimizi geliştirmek hem de Bursa ekonomisine ve halkına katkıda bulunmak istiyoruz.? diye konuştu.

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) tarafından prensip olarak kurulmasına karar verilen ?Bursa Tanıtım ve Kongre Ziyaretçi Bürosu'nun da önemine değinen Eker, bunun, şehrin uluslararası arenadaki tanıtımına büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Bursa Skal Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yazıcı da Bursa'nın yatak kapasitesindeki artışın ve turizm yatırımlarının başarıya ulaşmasında Merinos AKKM'nin önemli bir araç olduğunu söyledi. Kongre merkezinin diğer turizm yatırımlarıyla bütünleşmesi gerektiğini ifade eden Yazıcı, Bursa Skal Kulübü ile Merinos AKKM arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber