Dicle Kalkınma Ajansı'ndan 80 kişiye eğitim

Dicle Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında, ihale esasları, yaklaşık maliyet, proje okuma, hakediş hazırlama, geçici ve kesin kabul ile kontrollük hizmetleri konusunda 80 kişiye eğitim verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 23:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konu ile ilgili Şırnak Valiliği'nce yapılan açıklamada, "Dicle Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Müdürlüğümüzce yapmış olduğumuz DİKA-11-TD Referans Nolu başvurunun kabul edilmesi ve DİKA tarafından yapılan ihale sonucu yüklenici firma Oska Yazılım Tic. Ltd. Şti. Teknik Personeli Ürün Geliştirme ve Eğitim Uzmanı İnşaat Mühendisi Caner DEMİRCAN tarafından 25.Haziran2012-29.Haziran.2012 tarihleri arasında Müdürlüğümüz toplantı salonunda, Müdürlüğümüz, İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü, Şırnak Belediyesi, Şırnak Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği teknik personellerine, Vali Yardımcısı Yasin TİKDAĞ ve Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Muhammed Şah YİĞİT'in de katılımıyla toplantı düzenlenerek ?Yaklaşık Maliyet Hazırlama-Metraj Hesaplama ve bunların paket programlarda uygulanması, Hakediş ve İhale Mevzuatı? eğitimi verilmektedir." denildi.

Valilik eğitimin faaliyet ve faydaları hakkında verdiği bilgi notunda, "Eğitim programında; Verilen eğitimle teknik elemanların mesleğe adaptasyonu hızlanmasına, hizmet kalitesi ve verimin artmasına, yapılan binaların fen ve sanat kurallarına uygun bir şekilde yapılmasına katkı sağlayacaktır. Ayrıca diğer kamu kurumlarındaki teknik elemanlar ve ihale birim sorumlularının katılımıyla yaklaşık 80 kişi bu eğitimden faydalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber