?Denetimli serbest' maganda dehşeti

Ankara'da, denetimli serbestlik yasasından yararlanarak bir ay önce cezaevinden çıkan Uğur Y. (35), alkol alıp mahalle içinde süratli otomobil kullandığı için kendisini uyaran Seyit Bingöl'ü (57) 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü, oğlu Ali Rıza Bingöl'ü ise yaraladı.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 08:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adam yaralama ve gasp suçundan girdiği cezaevinden bir ay önce denetimli serbestlik yasası ile çıkan Uğur Y., Keçiören Bağlum Mahallesi'nde alkol aldıktan sonra otomobiliyle gezintiye çıktı. Uğur Y., mahalle ortasında küçük çocukların bulunduğu alanda tehlikeli şekilde araç kullanmaya başladı.

Bu sırada torunu ile bu bölgeden geçen 57 yaşındaki emekli Seyit Bingöl, Uğur Y.'yi, ?Burada çocuklar var, böyle araç kullanma? diyerek uyardı. Otomobilinden inen Uğur Y., Bingöl'e, ?Nasıl araç kullanacağımı sana mı soracağım, onlar da burada oynamasın? diyerek karşılık verdi. Uğur Y., daha sonra aracındaki bıçakla Bingöl'e saldırdı. Uğur Y., Seyit Bingöl'ü 16 yerinden bıçakladı. Bingöl'ün oğlu Ali Rıza Bingöl, Uğur Y.'yi engellemeye çalıştı. Ancak Uğur Y., Ali Rıza Bingöl'ü de bıçaklayarak yaraladı.

Uğur Y., kavga sırasında kendi de bıçak darbeleriyle yaralandı ve kaçtı. Uğur Y. polis tarafından yakalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber