Elbistan'ın 'en'leri anketle belirlenecek

Elbistan Sanayici ve İş Adamları Derneği (ELSİAD), her yıl düzenlediği Yılın En'leri Ödülleri için farklı bir uygulamaya gidiyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yılın "en"leri, halk arasında yapılacak anketle belirlenecek.

Söz konusu ödüllerle ilgili bir toplantı düzenleyen ELSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Polat, ilk defa uygulanacak anket hakkında bilgi verdi. Amacın Elbistan'a hizmet edenlerin belirlenmesi ve onurlandırılması olduğunu belirten Polat, görevlilerin vatandaşlarla birebir görüşerek anket yapacağını kaydetti. Polat, ?ELSİAD Yılın En'leri Ödülleri için bir form hazırladık. Bir görevli, bölgemizde en az 500 kişiyle birebir görüşüp anket yapacak. Ayrıca ELSİAD'ın internet sitesinde de oylama yapılacak. İsteyenler sitede de anket doldurabilecek. Çalışma sonunda doldurulan formlar, 15 Temmuz 2012 tarihinde değerlendirilecek. Ramazan ayı içinde, kazanan isimleri açıklayacağız.? dedi. Bu yıl daha fazla kategoride daha fazla katılımın olacağını ifade eden ELSİAD Başkanı Polat, ?12 kategori belirlendi. Formları dolduranlar, her bir kategoride üç isim ya da kurum ve kuruluş yazabilecek. Anket çalışması, 28 Haziran Perşembe günü başlatıldı. İnşallah güzel sonuçlar elde edilecektir.? şeklinde konuştu.

ELSİAD'ın belirlediği kategoriler: Yılın yatırımcısı, yılın iş kadını, yılın girişimcisi, tarım sektöründe yılın en çok ihracat yapan firması, yılın araştırmacı, yenilikçi ve üretken kişi, sağlık alanında yılın hizmeti, eğitim alanında yılın hizmeti, tarih ve kültür alanında yılın hizmeti, sosyal sorumluluk ve çevre alanında yılın hizmeti, sanayi alanında yılın hizmeti, huzur, barış ve asayiş alanında yılın hizmeti, Elbistan'ın değeri.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber