Üniversite öğrencilerinden çocuk yuvasına ziyaret

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'na ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler ziyaret esnasında resim çalışmaları, sportif etkinlikler ayrıca çocuklarla beraber dans ve drama çalışmaları yaptı.

Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinden Elif Sena Güçtaş, Amasya Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'na bir ziyaret gerçekleştirerek, çocuk esirgeme kurumu himayesinde yaşamlarını devam ettiren çeşitli yaşlardaki çocukların yaşam koşullarını, sosyal ve kültürel imkânlarını gözlemlemeyi ve aynı zamanda burada kalan çocukları da eğlendirerek, onlarla birlikte iyi vakit geçirmeyi amaçladıklarını söyledi. Güçtaş, "Arkadaşlarımız, palyaço kıyafetleri giyerek çocukları eğlendirdi, resim çalışmaları, sportif etkinlikler, oyun hamurları, hikayeler okudu ve çocuklarla beraber dans ve drama çalışmaları yaptı. Biz bu ziyaretle hem burada hayatını sürdüren çocukların yaşam koşullarını hem de onların sağlıklı gelişimi için sunulan imkanları yerinde gözlemleme fırsatı bulduk.

Özellikle birer öğretmen adayı olarak bu tür sosyal sorumluluk etkinliklerinin ve projelerinin yaygınlaştırılmasını istiyoruz ve diğer öğrenci arkadaşlarımızın da katılımlarını bekliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber