Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Trabzon'da şube açacak

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Berna Çağatay ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burs, okul onarımları, gençlik merkezleri gibi çeşitli faaliyetlerin ardından ilköğretim çağındaki çocuklara okul dışında eğitim desteği veren bir sivil toplum kuruluşu olan TEGV'nin yöneticileri, Trabzon'da bir şube açmak istediklerini belirterek Kızılcık'tan yardım talebinde bulundu.

Hizmettlerinden dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür eden Vali Kızılcık, Trabzon'da açmayı düşündükleri şube için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Kızılcık, ?Vakfın amaçları doğrultusunda bir şubeyi Trabzon'da açacaklarından dolayı kendilerine her türlü desteği vereceğiz. Türkiye'nin dünyayla rekabet edebilmesinin, tüm fertleriyle refah düzeyi yüksek, saygın bir toplum olmanın ön koşulu çocuklarımızı iyi eğitebilmek, geleceğin dünyasına donanımlı, özgüvenli, yaşam becerilerine sahip ve kendiye barışık bireyler olarak yetiştirmektedir. Vakfın ilimizde açacağı, 7-16 yaş arası çocuklarımıza yönelik yaklaşık 400 kişi kapasiteli eğitim kurumunun bu işlevi yerine getireceğine inancım tamdır.? dedi.

Vali Kızılcık'ın desteğinden dolayı memnun kaldıklarını ifade eden Genel Müdür Çağatay da, ?Sayın Valimiz Recep Kızılcık Bey'in, eğitim konusunda çok hassas olduğunu gördük. Kendisiyle eğitim konusunda aynı duyarlılığı paylaşıyoruz. Açmayı planladığımız eğitim kurumu için kendilerinden destek aldık. Sayın Valimiz'e, duyarlılığından ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber