GSO yeni hizmet binasına taşınıyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GSO'nun 2 Temmuz Pazartesi günü itibariyle yeni binasında hizmet vereceğini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, çağdaş mimarisi ve sanayicilere hizmet sunumundaki çıtayı yükseltecek anlayışla tasarlanan binayı Gaziantep'e kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi. Hızlı bir gelişim süreci içerisindeki Gaziantep'te GSO'nun üye sayısının da istikrarlı bir şekilde arttığına dikkat çeken Konukoğlu, ?İşte bu noktada her birisi ülkemiz için ayrı bir değer olan üyelerimize daha iyi hizmet sunmamız açısından yeni bina yapılması kaçınılmaz hale gelmişti.? dedi.

Konukoğlu, Şehitkamil Belediyesi karşısında, toplam inşaat alanı 11 bin metrekare olan yeni hizmet binasına ilişkin şu bilgileri verdi: ?İkisi bodrum kat olmak üzere altı katlı inşa edilen hizmet binamızda toplantı salonlarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği alanlar bulunuyor. Uzun yıllar Gaziantep'in ekonomik ve sosyal gelişimine cevap verebilecek ve çağdaş anlayışla hizmet sunulabilecek niteliklere sahip yeni hizmet binamızın Gaziantep'e, sanayicilerimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.?

Konukoğlu, yeni hizmet binasının, Gaziantep'e ilişkin bilgi arayışı içerisinde olan yerli ve yabancı herkese çok büyük kolaylıklar sağlayacak donanımda olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber