Ünye Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle Girişimcilik Kursu açıldı

Ünye Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle 5. Girişimcilik Kursu açıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Belediye Kültür Sarayı'nda başlayan "Girişimcilik Kursu" eğitiminde, kursiyerlere başarı diledi.

Yeni girişimcilere eğitimin başladığını belirten Arpacıoğlu, "KOSGEB'in hazırladığı ve vatandaşlarımıza sunduğu önemli projeler var. Bu projelerden hemşehrilerimizi de faydalandırmak için KOSGEB'le bugüne kadar işbirliği yaptık. Bu işbirliğiyle birlikte girişimcilik kursumuzun beşincisini düzenliyoruz. Kursun sonunda da başarılı kursiyerlerimizin de iş yerlerinin açılışını hep beraber yapmayı arzu ederiz" dedi.

Kurs bitiminde iş hayatına atılacak girişimcilere destek olacaklarını ifade eden Arpacıoğlu, şunları kaydetti:

"Önceki kurslara gelen arkadaşlarımız hayallerini gerçekleştirdiler. Başarıda birçok faktör olduğu gibi, daha müreffeh bir hayatın altında da ekonomi yatmakta. Biz de Ünye Belediyesi olarak Ünye'mizin ekonomisine katkı sağlamak adına bu kurslarımıza da bundan sonra devam edeceğiz. Girişimcilik kursundan sonra KOSGEB kredileri ve hibelerinden girişimcilerin yararlanmaları konusunda bize düşen konuda yardımcı olacağız."

KOSGEB eğitimcisi Mehmet Buğra Sufuoğlu tarafından 30 kursiyere, 8 günde 60 saatlik eğitim verileceği, beşinci kursun ardından yeni grubun altıncı kursa alınacağı belirtildi.

Muhabir: Hacer Coşkun / Fatma Kalay

Yayıncı: Orhan Topal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber