Konya Çocuk ve Doğum Hastanesi büyüdü

Konya'da Beyhekim Sağlık Kampüsü'ndeki binasına taşınan Konya Numune Hastanesi'nin eski acil servis ve başhekimlik binası, Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne tahsis edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da Beyhekim Sağlık Kampüsü'ndeki binasına taşınan Konya Numune Hastanesi'nin eski acil servis ve başhekimlik binası, Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne tahsis edildi. Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adnan Tekin, bundan böyle Konya ve çevre illerden gelecek hastalara daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

Yeni binaları yapılıncaya kadar bu alanda hizmet vereceklerini kaydeden Tekin, "Bulunduğumuz alanda 500 yataklı 134 bin metrekare kapalı alanlı yeni bir hastane yapımına başlandı. İnşaatın mevcut sağlık hizmetini aksatmaması amacıyla eski Numune Hastanesi'nin acil servisi ve başhekimlik binası hastanemize tahsis edildi. Yaklaşık 25 gündür acil servisi; kadın hastalıkları, doğum ve çocuk hastalıklarının tedavisine uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Binada yaptığımız dizaynlarla hem kendi çalışanlarımıza hem de hastalarımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Eskiden koğuş tarzında olan yapıları tek tek odalar tarzına dizayn ederek doğum için gelen vatandaşlarımızın daha şık, daha rahat, daha huzurlu hizmet almasını da sağlayacağız." dedi.

Taşınma işleminin halen devam ettiğini belirten Başhekim Tekin, 2 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Numune Hastanesi'nin eski binasında hizmet vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber