Yaralı yakını, hastane içinde bıçakla doktor kovaladı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakırköy'de acil tıp doktorları hasta yakını iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kendilerini durdurmak isteyen güvenlik görevlilerine de saldıran F.İ., ve İ.İ, gözaltına alındı. Şahısların doktora saldırısı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün saat 12.00'da yaşanan olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti. F.İ., ve İ.İ., yaralı kız kardeşlerini tedavi için hastanenin acil kısmına geldi. Sağlık görevlileri, Acil Servis'e giren hastaya ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında tartışma başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası otomobiline giden F.İ., elinde bıçakla geri döndü. F.İ., karşısına çıkan acil tıp asistanlarına "Kardeşimle neden ilgilenmiyorsunuz" diye bağırarak saldırmak istedi. Sağlık görevlileri ise bıçağı görünce odalarına kaçıp kendilerini kilitledi. Bıçaklı saldırgan F.İ., daha sonra da güvenlik görevlilerini kovalamaya başladı. Hastane bahçesinde yaşanan kovalamacanın ardından güvenlik görevlisi polisin saldırgana müdahalesiyle kurtuldu.

Zanlılar sorgulanmak üzere Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Burada yapılan araştırmada iki şüphelinin de darptan yaralamaya kadar çeşitli suçlardan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Saldırıya uğrayan acil tıp asistanlarından Deniz Genç yaşadıklarını anlattı. Yaralıya müdahale ettikleri sırada hasta yakınlarının güvenlik görevlileri ile tartışmaya başladığını belirten Genç, "Hastaya müdahale ettiğimiz sırada hasta yakını 2 kişinin ellerinde bıçakla içeri girdiğini gördük. Görev yapan 3 bayan doktorduk, endişe yaşadık. Polis gelerek hasta yakınlarını dışarı çıkardı. Polis dışarı çıkardı ancak hasta yakınları arabalarına binip ellerine aldıkları bıçaklarla tekrar içeri girmeye çalıştılar. Bizde bu durum karşısında kendimizi odaya kapattık. Herkes korku içindeydi. Polis daha sonra saldırganları alıp gitti. Biz burada görevimizi yapmaya devam ediyoruz ama endişeliyiz." şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber