Kaykay meraklısı minikler pist için imza topladı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde kaykay meraklısı bir gurup çocuk imza kampanyası başlatarak ilçeye kaykay pisti açılmasını istediler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dursunbey ilçe merkezinde kaykaylarına rahat bir şekilde binebilecekleri bir pist açılması için girişimde bulunan çocuklar ilgi odağı oldu. Yaklaşık 500 imza toplayan kaykay meraklıları, yetkililerden bu konuda kendilerine yardımcı olmasını beklerken adrenalini sokak yerine bir pistte yaşamak istediklerini belirttiler. İmza kampanyasına öncülük eden Ali Rıza Sarıoğlu ve Ahmet Kuyucu isimli çocuklar yaptıkları açıklamada, "Dursunbey'de kaykay binen insanların sayısı artmaya başladı. Bir çok arkadaşımız sokakta araçlar ile aynı trafikte bu adrenalini yaşıyor. Biz arkadaşlar olarak bir araya geldik ve imza kampanyası başlatmaya karar verdik. Siz basın mensuplarının da sesimizi duyurması ile inşallah bir pistimiz olacak. Olası kazalara karşı bu pistin açılması bizim açımızdan çok önemli" diyerek medya desteği ile seslerini duyurdular.

Pistin yapılması için topladıkları imzaları Dursunbey Belediyesindeki yetkililere sunan kaykay tutkunu minikler pistlerinin yapılması halinde güzel bir gösteri yapacaklarını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber