Bozüyük'te öğretmenler sertifika aldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), TÜBİTAK ve İntel iş birliğiyle Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki öğretmenlere verilen girişimcilik semineri sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 01:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen ve 20 öğretmenin katıldığı seminerin sonunda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, Ticaret ve Sanayi Odası Sekreteri Bedri Öztürk, Okul Müdürü Metin Erdik, Eğitmen Celali Yılmaz ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan Eğitmen Yılmaz, 5 gün süreyle verilen seminer sonunda eğitimde başarının artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Yılmaz, "Bulunduğumuz yüzyıla damgasına vuran 'değişim', eğitim ve yeni uygulamaları en kısa sürede hayata geçirilmesini zorunlu kılmaktadır. Eğer 2023 yılında daha gelişmiş ve lider ülke Türkiye vizyonunu yakalamak istiyorsak gelişmiş ülkelerin ilerisinde eğitim vermemiz gerekmektedir. Çocuklarımız henüz var olmayan meslekleri yapmaya, ileri teknolojileri kullanmaya, gelecekte ülkesine ve insanlığa değer katacak bilimsel çalışmaları yapmaya hazırlamak zorundayız. Bu bağlamda teknoloji ve girişimcilik programı gençlerin 21. yüzyılda iş hayatında başarılı olabilmesi ve rekabet edebilmesi için gereken bazı becerileri kazanmalarına imkan tanıyacak şekilde tasarlanan eğitim programının sonuna geldik. Bu seminere katılan 20 genç ve dinamik meslek dersi öğretmeni başarı belgelerini almayı hak etti" dedi.

Konuşmanın ardından protokol mensupları tarafından kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber