Turistlere 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' denilerek bölgenin tanıtımı yapılacak

Antalya Manavgat Kaymakamlığı'nın hazırladığı 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' projesiyle turizm şehrinin tarihi ve doğal güzellikleri çok dilde tanıtımını yapacağı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakamlık, mobil teknoloji imkanlarını kullanarak kısa sürede Türkiye'ye tatile gelen yabancı konuklara 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' diyerek bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatmayı hedefliyor.

Manavgat Kaymakamlığı, tanıtımlarını 'Gökyüzünün Mavisiyle Yarışan Yeryüzü' isim markasıyla 25 milyon turiste ulaşarak, turizmde Manavgat'ın dünya markası olduğunu duyurmak istiyor.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Manavgat'a yıllık 10 milyon turistin günü birlik ziyarette bulunduğunu ve bunun 4 milyonun ise tatil yaptığını söyledi.

Hazırladıkları projeyle mobil teknolojilerini en üst seviyede kullanarak dünyada aktif seyahat yapan 25 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Bulgurlu, aynı zamanda çok dilde 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' diyerek destinasyon bölgesinde bulunan tarihi ve turistik alanlar için etkin bilgilendirme yapacaklarını kaydetti.

Bulgurlu, proje kapsamında turizm şehrine gelen turistlere hazırladıkları tanıtım mesajlarıyla Side Antik Kent, Manavgat Irmağı, Külliye Camii, Selge Antik Kent, Seleukiea Antik Kent, Beşkonak Köprülü Kanyon Milli Park, Oymapınar Barajı, Side Müzesi, Side Antik Kent ve Apollon Tapınağı'nı çok dilde anlatımla tanıtacaklarını söyledi.

Bulgurlu, "Turizm şehrine gelen yabancı konuklarımıza turizmde kalıcılık sağlamak için ilk önce 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' diyeceğiz. Manavgat zengin potansiyeliyle yılın 12 ayı turizm yapmaya elverişli. Bizde dünyanın dört bir yanından gelen yabancı konuklara tatil yapmada Manavgat'ı tercih ettikleri için teşekkür edeceğiz. Konuklarımız kaldıkları konaklama tesislerinden ayrılırken 'Yine bekleriz' diyerek misafirperverliğimizi göstereceğiz. Hoşgeldiniz kelimesi sürdürülebilir turizmde kalıcılığın en içten, en sıcak ve doğal kelimesi olacak." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber