Birecik Emniyet Müdürlüğü'nden uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son dönemlerde yapılan uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen ekipler, 2 kilogram esrar ele geçirdi.

Birecik'te madde satıcılarının torbacıları olarak tabir edilen elemanları takibe aldı. Polisler torbacıların PTT aracığı ile esrar göndereceğini tespit edince, operasyon için düğmeye bastı. Birecik PTT Müdürlüğünde kargo ile esrar maddesi göndermeye çalışan İ.H.U (17) ile F.K (18) kıskıvrak yakalandı. Cumhuriyet Savcının talimatıyla soruşturmayı genişleten Asayiş Büro Amirliği ekipleri paketi bunlara vererek göndermelerini isteyen asıl uyuşturucu madde sahiplerinin ev ve işyerlerinde eş zamanlı operasyonla arama yaptı. Yapılan aramada yaklaşık 2 kilogram satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca konu ile ilgili M.A (22), B.K (18) VE M.S (64) olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu operasyonla birlikte son bir ay içerisinde Birecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 60 kilogram esrar maddesi ele geçirdi.

Emniyet yetkilileri operasyonların devam edeceğini, suç ve suçlularla mücadelenin ilçe halkının da katkılarıyla tüm hızıyla süreceğini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber