Erdek'te Motorsiklet Festivali

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Belediye ile Balıkesir Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği '10 Raiders Motosiklet Festivali' Cumhuriyet Meydanı'nda törenle başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Hüseyin Aysan törende yaptığı konuşmada, ?Geçmiş yıllarda ilçemiz tanıtımı için Kick box Şampiyonası, Kapıdağ Enduro Motosiklet Festivali, Granti Plaj Futbolu, Ofshore Şampiyonası, bu yılda triatlon ve 10 Raiders Motosiklet Festivali'ni ekledik. Amacımız deniz turizmiyle tanılan Erdek'te, farklı tatil tercihleri olan konukları ağırlamak" dedi.

Türkiye'nin ilk ada müzesi olan Zeytinliada'nın 14 Temmuz 2012 tarihinden itibaren ziyarete açılacağını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Zeytinlidada bulunan Meryemana Kilisesi'nin ilçede inanç turizminin gelişmesine de önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ise konuşmasında, 10 Raiders Motosiklet Festivali hazırlıklarına 8 ay önce başladıklarını bu tür etkinliklerin ilçenin tanıtımına önemli katkılar sağladığını söyledi.

Tören öncesi motosiklet sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Cağatay Gündoğdu, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'a teşekkür plaketi verdi.

Açılışın ardından aralarında Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın da bulunduğu çok sayıda motosikletli ilçe sokaklarında tur attı. İlginç görüntülerin oluşturulduğu gösteriyi tatilciler ilgiyle izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber