3 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (11.30-16.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle Türkiye Kömür İşletmeleri Sosyal Tesisleri'nde sohbet toplantısı gerçekleştirecek. (09.30)

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 11. İç Koordinasyon ve Uyum Komitesi (İKUK) Toplantısı'na katılacak. (10.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da toplu temel atma törenine katılıyor. (15.30)

Hakkari Dağlıca'da, 8 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan, ancak tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu (27) için İmaret Camii'nde ikindi namazını müteakip tören düzenlenecek (17.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Atlet Nevin Yanıt'ı makamında kabul edecek. (11.00)

Terör örgütü KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında 132'si tutuklu 193 sanık hakkında açılan davanın görülmesine, İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30)

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. (10.00)

İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından Türkiye'de Kruvaziyer Platformu Kurulması toplantısı yapılacak. (11.00)

Ege Üniversitesi'nde başörtülü öğrencilerin fotoğraflarını çekerek fişleyen Prof. Dr. Rennan Pekünlü ile ilgili davaya, 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (14.40)

Sinop'un Dikmen ilçesindeki aşırı yağış sonucu yıkılan köprü sebebiyle Samsun-Sinop karayolu ulaşıma kapandı. Dikmen ve Durağan ilçelerinde mahsur kalan vatandaşları arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

Atatürk'ün Erzurum'a gelişinin ve milli mücadelenin temellerinin atılışının 93. yıl dönümü törenlerle kutlanacak. Atatürk'ün 1919'da şehre ilk adımını attığı İstanbulkapı semtinde temsili karşılama törenleri gerçekleştirilecek. (10.00)

Mazlum-Der İzmir Şubesi tarafından Sivas Madımak olayı ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (12.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Mısır'da. Davutoğlu Amr Musa ve Hamdin Sabbahi ile görüşecek, Türk gazetecilere gezisiyle ilgili değerlendirmede bulunacak. Kahire

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Tatar ve Başkırtlar, geleneksel Sabantuy bayramını birlikte kutladı. Moskova

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve Avrupa Şampiyonası'nda madalya alan sporcuların katılımıyla Pera Palas Otel'de basın toplantısı düzenlenecek. (10.00)

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde başlayacak. (10.30)

Osmangazi Belediyesi, Bursaspor'u şampiyonluğa taşıyan Ertuğrul Sağlam adına yapılacak spor tesisinin temelini atıyor. (13.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber