Madenci kıyafeti giyen Tanrıyar, ocağa girerken büyük heyecan yaşadı

13. Uluslararası Kilimli Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde bulunan televizyon program sunucusu İpek Tanrıyar ve Türk Pop Sanatçısı Burcu Güneş, Karadeniz'in doğasına hayran kaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir'in davetlisi olarak Radartepe Tesisleri'ndeki yemeğe katılan sanatçı Güneş ve Tanrıyar, yeşil doğası ile mavi Karadeniz'in iç içe geçtiği manzarayı çok beğendi.

Karadeniz'in doğasına aşık olduğunu belirten sanatçı Burcu Güneş, ?Gece konakladığım otelin sahilindeki doğal güzellikler beni etkiledi. Ben Karadeniz aşığıyım zaten. Yaz döneminde insanlar Akdeniz ve Ege'ye kaçarken ben hep Karadeniz'i seçerim. Çünkü Karadeniz bana gizemli geliyor.? dedi.

TANRIYAR'IN MADEN OCAĞI HEYECANI

Burcu Güneş'in, başka bir ildeki programı nedeniyle şehirden ayrılmasının ardından, madenci kıyafetiyle gazetecilere poz veren İpek Tanrıyar, 17 Mayıs 2010 tarihinde meydana gelen grizu faciasında 30 işçinin öldüğü Karadon Yeni Servis Kuyusu'na geldi. Burada madenci lambası ve gaz maskesi takan Tanrıyar'ın korktuğu görüldü. Ocağa girmeden önce dua ederek gazetecilerden helallik isteyen Tanrıyar, ?Bunu ben istedim. Bundan sonra korksam da ocağa girip o ortamı görmek istiyorum.? dedi.

Sunucu Tanrıyar ve belediye yetkilileri, Yeni Servis Kuyusu'ndaki işçi kafesiyle yerin 360 metre altına indi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber