'Herkes İçin Spor Şenlikleri' Ağrı'da start aldı

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından başlatılan 'Herkes İçin Spor Şenlikleri' Ağrı şehir stadyumunda start aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehir stadyumunda düzenlenen törene Herkes İçin Spor Federasyon Başkan yardımcısı Doç. Dr. Metin Yaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak, Şube müdürleri, antrenörler, bin sporcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Herkes İçin Spor Federasyonu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Metin Yaman, federasyon olarak bütün illerde bu etkinliklere ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Okulların tatile girmesi ile birlikte öğrencilerin bu tür şenliklerde eğlenebileceklerini ifade eden Yaman, "Çocuklarımızı sokaklardan kurtarmamız için spora yöneltmemiz gerekiyor. Bunun içinde herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Biz federasyon olarak, Türkiye'nin dört bir yanında bu gibi şenlik alanları kurma hedefindeyiz, bu hedefimize de ulaşmış bulunmaktayız. Bugün de Doğu'nun incisi Ağrı ilindeyiz. Ağrılılar şenlik alanlarımıza yoğun ilgi göstererek, çok güzel bir şekilde eğleniyorlar." dedi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak ise Ağrı'da bu etkinliği gerçekleştirdikleri için Herkes İçin Spor Federasyonuna teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber