Şehit Pilot'un Babası: Oğlum ölmedi, Allah onu en yüksek mertebeye yükseltti

Suriye tarafından uluslararası sularda düşürülen Türk jetinde görevli pilotlardan şehit Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un babası Osman Aksoy, oğlunun ölmediğini, şehitlik mertebesine yükseldiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suriye tarafından düşürülen Türk eğitim ve keşif uçağında şehit olan pilotların cenazelerinin bulunduğu bilgisi, şehitlerin baba evlerine ulaştı. Şehit Hasan Hüseyin Aksoy'un Bağcılar'daki baba evine de acı haber geldi. Oğlunun naaşının bulunduğu bilgisini alan Şehit Pilot Hasan Hüseyin Aksoy'un babası Osman Aksoy, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Sözlerine, ?Hepimizin başı sağ olsun? diyerek başlayan acılı baba, "Allah'ım onu en yüksek mertebelere yükseltti. O en yüksek mertebede şimdi. Bizi de onun şefaatine nail eder inşallah.? dedi. Her zaman ayakta olduklarını ve kötü niyetlilere fırsat vermeyeceklerini ifade eden Aksoy, ?Bu vatan her zaman dimdik ayakta duracak. Vatanımız için hiçbir zaman yılmayacağız.? şeklinde konuştu.

Naaşın bulunduğu haberini Beraat Kandili gecesinde almalarının da anlamlı olduğunu belirten Aksoy, ?Ölmedi benim oğlum, her zaman benim ciğerimde, o geziyor benim gözümün önünde her sabah görüyorum ben onu.? dedi.

Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen acılı aileye taziye ziyaretinde

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber