ERGİAD, genç girişimcilerle katma değer oluşturacak

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD), toplumun her kesimine hitap etme hedefi doğrultusunda Genç ERGİAD'ın kurulması için çalışmalarını hızlandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da genç girişimciler yeni bir dernek çatısı altında toplanıyor. Derneğin kuruluş çalışmaları için genç işadamları kahvaltıda buluştu. ERGİAD Toplantı Salonu'nda işadamlarıyla bir araya gelen ERGİAD Genel Sekreteri Halim Gökçe, toplumun her kesimine hitap etme amacıyla böyle bir girişimde bulunduklarını söyledi. Gökçe, ?Toplumun her alanını ele almazsanız ele almadığınız alanlar felç olur. Amacımız, insanlara faydalı olabilmektir. Genç insanlarımızın girişimci ruhlarını bir araya getirerek bir katma değer oluşturmak istiyoruz. İşadamlarımızın tecrübeleri ile gençlerin enerjileri birleşmeli. Bu noktada TUSKON'un genç girişimci faaliyetlerini örnek alıyoruz. Derneği ilerleyen zamanlarda faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz. Ondan önce dernek bünyesinde Genç komisyon veya komite olarak faaliyetlerimize başlayacağız. Altyapısını tamamladıktan sonra da kasım ayında dernek olarak hizmet vermeyi planlıyoruz. Bu da hizmet etmenin yöntemlerinden biridir.? dedi.

Önümüzdeki zamanlarda kadın girişimcilerin de ayrı bir dernek çatısı altında bir araya geleceklerini söyleyen Gökçe, ?Bu iki derneğimizle birlikte Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu'na bağlı 21 derneğimiz faaliyet vermiş olacak.? ifadelerini kullandı.

Dernek üyesi Şener Ardahanlı ise sivil toplum kuruluşlarının toplumda büyük işler gördüğünü vurguladı. ERGİAD'ın her geçen gün etkisini artırdığının altını çizen Ardahanlı, ?Genç ERGİAD kurulduğunda bize daha çok ivme kazandıracak. İnsan gençken ortaya çıkardığı enerji ile yaş ilerlediğinde gösterdiği enerji çok farklı. Bu noktada genç insanların enerjilerinin değerlendirilmesi noktasında çok önemli bir girişim. Bu kapsamda tecrübeli işadamlarının tecrübeleri ile gençlerin enerjilerini birleştirirsek ortaya daha güçlü bir ERGİAD olarak şehrimize hizmet ederiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber