Emniyet, hırsızlık olaylara karşı vatandaşları uyarıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hırsızlık olaylarını önleyebilmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın bilgilendirilmesi ve hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi amacıyla bilgilendirici etiketler basıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe merkezi başta olmak üzere mahallelerine kadar dağıtılan etiketler halk otobüslerine de yapıştırıldı. Hazırlanan afişler de hırsızlık olaylarını en aza indirmek amacıyla ?İş yeri ve apartmanlara maliyetli olmayan Kamera sistemleri taktırınız. Böylelikle hırsızlık ya da herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimali en aza indirilmiş olacaktır. Apartman giriş kapısını açık bırakmayınız. Emin olmadan kimseye kapıyı açmayınız. Şüphelendiğiniz kişileri lütfen 155 Polis İmdat hattına bildiriniz.? yazısı dağıttı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ?Halkımızın hırsızlık ve diğer olaylara karşı daha duyarlı olmaları bakımından bilgilendirme amacıyla hazırlanan etiketler ilçenin her noktasına dağıtıldı. Halkımızın da desteği ve yardımıyla olayların önüne daha hızlı geçilecektir.? denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber