Aydın Emniyetinde rütbe sevinci yaşandı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve bir üst mevkie terfi eden 25 personele, rütbeleri Vali Kerem Al tarafından takıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisevi'nde gerçekleştirilen rütbe törenine Vali Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, terfi eden personel ile mesai arkadaşları katıldı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde 2. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan üç emniyet müdürü, birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederken, beşi 2. sınıf, altısı 3. sınıf ve beşi 4. sınıf olmak üzere 19 emniyet müdürü, 3 emniyet amiri, 1 başkomiser ve 2 komiser terfi etti ve bir üst rütbeye yükseldi.

Terfi eden personele rütbeleri Vali Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ile diğer müdürler tarafından takıldı.

Terfi töreninde konuşan Vali Kerem Al, "Terfi eden personeli tebrik ediyorum. Bir üst rütbeye terfi eden arkadaşlarımızın mevcut performanslarını daha da artırarak terfi ettikleri yeni rütbelerinde de başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine yürekten inanıyorum. Terfilerinin hayırlı olması dileğiyle yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber