Didim Turizm Lisesi Avrupa'ya açılıyor

Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi tarafından AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programı Comenıus Projesi için hazırlanan projesi onaylandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 08:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi tarafından hazırlanan

"İngiltere ve Türkiye arasındaki Turizm ve Konaklama hizmetlerine olan Kültürel yaklaşımın kıyaslaması ve değerlendirilmesi" projesi AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programı dahilinde onaylandı.

Onaylanan projenin içeriğiyle ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Şakir Sait Üstündağ "Projemiz 184 Proje arasında seçilen 24 Projede 5. sıradadır. Projemizin adı 'İngiltere ve Türkiye arasındaki Turizm ve Konaklama Hizmetlerine olan Kültürel yaklaşımın kıyaslanması ve değerlendirilmesidir. Projemizin bütçesi 15000 Euro'dur. 1 Ağustos 2012'de yürürlüğe girecektir. Öncelikle İngiltere'den 10 öğrenci ve 2 öğretmen 15 Gün Süreyle ağırlanacak; Sonrasında biz okulumuzdan 10 öğrenci ve 2 öğretmen İngiltere'de uygulamalı eğitimde bulunacaklardır. Burada amacımız bu tip Projelerle eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimizin Yabancı dil seviyelerini yükseltmektir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber