Kilis Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı

Kilis'te, Emniyet Genel Müdürlüğü 2012 yılı yaz atama döneminde bir üst rütbeye terfi eden müdür ve amirlere, düzenlenen törenle rütbeleri takıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisevi'nde gerçekleştirilen törene, Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Çolak, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet mensupları ve ailelere katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, İl Emniyet Müdürlüğü'ne biri müdür yardımcısı olmak üzere 8 müdür ve amir rütbesinde personel atandığını belirterek, "terfiler, yıllarca yapılan hizmetlerin bir bakıma ödüllendirilmesi anlamına geldiği gibi bugün rütbelerini takacak arkadaşlarımıza yeni sorumluluklar da yükleyecektir. Omuzlara takılan her bir yıldız mevcut yükün bir kat daha artması anlamına gelmektedir. Tüm personelimiz bu göreve atandığı ilk günden itibaren ettiği yemin üzere kendisiniz ülkesine adamış, milletinin değerleriyle bütünleşmiş olarak bu ülkenin huzuru ve güveni için varlığını ortaya koymaya talip olmuştur. Halka hizmet ve güven ortamını sağlamak amacıyla, çeşitli kademelerde görev yapan siz değerli meslektaşlarımızdan beklentim, disiplin ve mevcut kanunlar çerçevesinde zaten devamede geldiğimiz görevi daha azim ve gayretle yerinize getirmeniz olacaktır" dedi.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş ise güvenlik güçlerinin 24 saat esasına göre çalıştığını belirterek, "halkımızın huzurunun sağlanması, güvenliğinin sağlanması için çalışan emniyet ve jandarma kuvvetlerimiz her zaman halkımızın yanında olmaktadır. Haklı ile haksızın ayrılması önemlidir. Bunu yaparken kanunlar çerçevesinde yapılıyor. Rütbe yükseldikçe sorumluluk bir kat daha artıyor. Konteynır kentin güvenliğinin sağlanmasında 11 bin kişinin yerleştirilmesinde polisimizin ve jandarmamızın büyük katkısı oldu. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Çolak, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar tarafından bir üst rütbeye yükselenlere rütbeleri takılırken, başarılı polislere de takdirnameleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber