Gençler, proje geliştirip, kimsesiz çocukları ziyaret ettiler

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Sırameşeler Sevgi Evleri'ni ziyaret ederek çocuklarla beraber oyunlar oynayıp, resimler çizdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Hayatın Gülen Yüzleri' projesi kapsamında Sevgi Evleri'ni ziyaret eden Gençlik Meclisi üyeleri, korunmaya muhtaç çocukları yalnız bırakmadı. Hep beraber halka olup eğlenceli tanışma oyunlarının oynandığı ziyarette, resim yarışması düzenlendi. Daha sonra çocuklara yaptıkları resimler için teşekkür belgeleri verildi. Ziyaretin sonunda ise çocuklar dağıtılan balonları gökyüzüne bıraktı.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar, ?Gençler, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocukların sosyalleşmelerini, yeteneklerinin farkına varmalarını, koordine olup grup çalışmaları yapabilmelerini, rekabet ve azmi keyif alarak kazandırmayı amaçladı. Sosyal sorumluluk faaliyetlerine vakit ayırmanın ve boş vakitlerimizi birlikte değerlendirmemizin faydalı olduğuna inanıyoruz. Beraber eğlenmek çok güzeldi. Bursa, bizlerin ortak paydasıdır. Bu birliktelikleri devamlı kılmalı ve şehrimize birlikte sahip çıkmalıyız. Ziyaretlerimizi daha da sıklaştırmayı düşünüyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber