Hastaneye giderken hastanelik oldular

Zonguldak'ta kömür yüklü kamyonun otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Zonguldak ? Ankara Karayolunun 5. kilometresinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat Terzi (47) yönetimindeki 67 ES 950 plakalı kömür yüklü kamyon, Ankara istikametinden gelen Muharrem Özmen(62) idaresindeki 67 NV 362 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Muharrem Özmen, kalp hastası eşini doktora götürdüğünü söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada otomobilde bulunan sürücü Muharrem Özmen'in eşi Halise Özmen(60) ve köylüsü Suzan Demircan ve 2 yaşındaki kızı Elif bebek yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesini bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde gazetecilerin sorusunu cevaplandıran otomobil sürücüsü Muharrem Özmen, ?Kalp hastası olan eşimin bugün kontrolü vardı. Hastaneye gitmek için Devrek'in Örencik köyünden yola çıktık. Bu sırada köylümüz Suzan ve 2 yaşındaki Elif Demircan'ı da arabamıza aldık. Şehre 5 kilometre kala Gökgöl Tüneli mevkiinde karşıdan gelen kamyonun yolda zikzak çizerek üzerimize geldiğini fark ettim. Bize çarpmasın diye hemen yolun en sağına yanaştım. O sırada kömür yüklü kamyon üzerimize devrildi. Eşim, komşum ve bebeği yaralandı. Can kaybı olmaması tek teselli kaynağımız.? dedi.

Bu arada kamyonun devrilmesiyle kasadaki tonlarca kömür çuvalı yola savruldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber