Polis, Kozanlı çocuklar için futbol turnuvası düzenledi

Adana'nın Kozan ilçesinde emniyet müdürlüğünün ?yeni ufuklar projesi' kapsamında 12-15 yaş çocuklar arası futbol turnuvası düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 16:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği işbirliğinde, Sağlık Grup Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü organizasyonu ile gerçekleşen proje ile risk grubundaki çocuklara sahip çıkılıyor.

Toplum Destekli Polislik ve Çocuk Büro Amiri Ufuk Kestek, proje kapsamında çocuklara yönelik sağlık taraması, sportif faaliyetler, rehberlik, çocuklar ve ailelerine psikolojik destek sağlanması gibi bir çok etkinliklerinin olduğunu kaydetti. Nevvorld Halı Saha ve Ayfa Pastanesi'nin destekleri ile futbol turnuvası düzenlediklerini ifade eden Kestek, ?Amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkarak onları topluma faydalı birey haline getirmek. Ayrıca mahallerindeki imamlarla görüşülerek çocuklarımızın ve ailelerinin ahlaki gelişimlerine manevi destek sağlanması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. ? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber