Erzincanlı Atıcılar hedefi 12'den vurdu

Erzincanlı atıcılar Denizli'de yapılan Havalı Silahlar Pamukkale Kupasında Genç Bayanlarda Erzincan Türkiye birincisi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

28 Haziran-01 Temmuz tarihleri arasında Denizlide yapılan Havalı Silahlar Pamukkale Kupası katılan Erzincanlı sporcular hedefi 12'den vurdu.

Türkiye Şampiyonası hakkında bilgi veren ve şampiyonayı değerlendiren Erzincan Havalı Silahlar Atıcılık İl Temsilcisi Yılmaz Toyran, ?Müsabakaya 12 sporcu ile katıldık. Bu sporcularımızın 7 tanesi bayan sporculardı. Her zaman olduğu gibi havalı silahlarda Türkiye dereceleri yapan sporcularımız vardı. Bu sporcularımızdan, genç bayanlarda Nur Efşan Polat, Aycan Aktaş, Melike Arduç'tan oluşan takımımız Türkiye birincisi oldu. Bu kızlarımız Türkiye rekorunun da sahipleri. Yıldızlar erkeklerde de Türkiye üçüncülüğü elde ettiler. Bizim açımızdan güzel bir yarışmaydı. Ferdi müsabakalarda 3 sporcumuz 40 sporcu arasında ilk 8'e girdi. Atıcılarımız her müsabakada olduğu gibi kürsüye çıkmayı başardı. İlimizi en iyi şekilde müsabakalarda temsil ediyorlar." diye konuştu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2012 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Pamukkale Kupası 28 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihlerinde Denizli'de gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber