Trofe uzunluğu 42-22 cm olan yaban domuzu vuruldu

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Gümüşdamla köyü yakınlarında Şikar Turizm tarafından düzenlenen avda Norveçli Halvdansteınert Nıcolaysen, sağ trofesi 42 ve sol trofesi 22 cm olan bir yaban domuzu avladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 07:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmet Erdoğan'ın kontrolünde ve turizm rehberi Serkan Mert'in rehberliğinde yapılan yaban domuzu avında üçüncü gününde Norveçli Halvdansteınert Nıcolaysen, sağ trofesi 42 ve sol trofesi 22 cm olan bir yaban domuzu avladı. Rehber Serkan Mert, daha önce yapılan yaban domuzu avlarında bu uzunlukta trofe vurulmadığını, ilk kez bu uzunlukta trofe vurulduğunu söyledi.

Norveçli Halvdansteınert Nıcolaysen ise, eşinin daha önceki senelerde Ankara'da konsoloslukta görev yaptığını ve o yıllardan bu yana Türkiye'yi çok sevdiklerini anlattı. Bu yıl Türkiye'ye eşi ve çocukları ile birlikte tatile geldiklerini söyleyen Nıcolaysen, "Tatilde yaban domuzu avlamak için firmaya başvuru yaptım. Akseki'ye gelerek en güzel avı gerçekleştirdim. Doğa çok güzeldi. Dağdaki çobanlar bize büyük ilgi gösterdi. Buradan mutlu şekilde ayrılıyoruz. Önümüzdeki yıllarda Türkiye'ye yeniden tatile geleceğiz" dedi.

Halvdansteınert Nıcolaysen, eşi ve iki çocuğu ile birlikte Akseki Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber