İnönü Çocuk Üniversitesi yaz kampı son erdi

İnönü Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen İnönü Çocuk Üniversitesi 2012 yaz kampı sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan kapanış programına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Yunus Karakoç, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda İnönü Çocuk Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerden bazıları kamp süresince edindikleri bilgi ve kazanımları anlattı ve kampın çok faydalı geçtiğini söyledi.

Yaz kampına katılan öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Yunus Karakoç, kampı planlarken bir hedef koyduklarını, çocukların ufkunu açmak için çalıştıklarını ve sonunda koyduklara hedefe ulaştıklarını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen ise İnönü Çocuk Üniversitesi'nin kampına katılan öğrencilerin, katıldıkları etkinliklerle kendilerini geliştirdiklerini, üniversite imkanlarından yararlanarak yorum kabiliyetlerini artırdıklarını ve gelecekte meslek seçecekleri zaman bu birikimden yararlanacaklarını söyledi.

26 Haziran?6 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampa Malatya'da ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarındaki başarılı öğrenciler arasından belirlenen 115 üstün zekalı öğrenci katıldı. Tören sonunda öğrencilere diplomaları verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber