Ortaca'da 2012 asfaltlama programı başladı

Ortaca Belediyesi tarafından başlatılan 2012 yılı asfalt programı kapsamında 200 bin metre kare asfalt döküleceği belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alt yapı çalışmaları sonrası bozulan yolların asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; ?Kanalizasyon çalışmaları sonrası bozulan yolların asfaltlanması çalışmalarına Dikmekavak Mahallesi'nden başladık. 2012 yılı asfalt yol çalışmalarında şu ana kadar; Dikmekavak Caddesi, Dikmekavak Mahallesi'nin 810 Sokağı, Okur Sokak ile Yerbelen Mahallesi'nde bulunan 902 Sokak; Dalaklı Mahallesi'nde Hacılar Caddesi, Arıkbaşı Mahallesi'nde Mevlana Sokak, Aydınlar Caddesi ile Şehir merkezinde 330 nolu Cadde ve ek sokaklarında asfalt yol çalışmaları tamamlandı. 2012 yılı içerisinde 200.000m2 asfalt yolun yapılması planlamasına yaptık? dedi.

Başkan Karaçelik; yol yapım çalışmalarının mevsim şartlarının uygun hale geldiğini; asfalt yol çalışmalarına hızla devam ettiğini bildirerek; ?Bilindiği gibi Ortaca Belediyesi tüm alt yapısıyla birlikte, kendi asfaltını döküyor. Bu yıl kanalizasyon çalışmalarının en son tamamlandığı ve kış aylarında sıkıntı çeken Dikmekavak Mahallemizden başladık. Bu mahallemizde trafik yoğunluğunu göz önüne alarak cadde ve sokakların asfaltlama çalışmalarını tamamlandık. Bu yıl içerisinde tüm mahallelerimizde belirlemiş olduğumuz sokaklarda 200 bin metre kare asfalt yol yapacağız. Bu çalışmaların yanında ise, Ortaca Dalyan Yolu gidiş şeridin de asfaltlanması planlanmaktadır? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber