4. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular 13 Temmuz'da sona eriyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ve her yaş grubundan insanın katılabildiği Ulusal Fotoğraf Yarışması için son haftaya girildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarışma başvuruları 13 Temmuz'da sona eriyor.

Fotoğraf çekmeyi seven ve bu konuda kendine güvenenleri bekleyen 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda fotoğraflar, beş ayrı kategoride görücüye çıkacak. Teması 'tarım ve insan' olan yarışmaya katılmak isteyenler en az 1, en fazla 5 fotoğrafla başvuruda bulunabilecek. Her türlü tarımsal faaliyet, hayvancılık, toprak, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köy ve köylüyle ilgili görselleri içeren fotoğraflar, birbirinden önemli jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek birinci fotoğraf seçilecek.

Toplamda 15 bin TL'nin dağıtılacağı yarışmada ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan yüzlerce fotoğraf yılın farklı zamanlarında Türkiye'nin çeşitli illerinde vatandaşlarla buluşacak. Sergilenen fotoğraflar ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan fotoğraf albümleriyle de arşivlenecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın organizatörlüğünde gerçekleştirilen yarışmada Coşkun Aral, Ozan Sağdıç, Mehmet Arslan Güven gibi fotoğrafçılık alanında önemli isimler jüri üyeleri arasında yer alıyor. Başvuru şartlarıyla ilgili detaylı bilginin www.tarimyayin.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber