Ankara'da mahallelerde şenlikler sürüyor

Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında, özellikle tatile gitme imkanı bulamayan Ankaralılar için gelenekselleştirdiği 'Mahallede Şenlik Var' panayırları devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki koldan Başkentin ilçe ve mahallelerini dolaşan panayırın bu seferki merkezi Yenimahalle oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Karşıyaka Pazarı'nda düzenlenen ve Yenimahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği panayıra katılarak, vatandaşların coşkusunu paylaştı. Başkan Gökçek, panayıra katılan vatandaşlar arasında yapılan çekilişle bisiklet, cep telefonu, kahve makinası, oyuncak araba gibi çeşitli hediyeler kazananların hediyelerini verdi ve mutluluklarını paylaştı. Vatandaşlar da Başkan Gökçek'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Yaz tatilini Ankara'da geçiren çocuklar ve aileleri düşünülerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mahallede Şenlik Var' panayırı, yaz akşamlarında kurulduğu bölgeyi eğlencenin merkezi haline dönüştürüyor. 'Mahallede Şenlik Var' panayırı, lunaparkı aratmayan ortamı, sahne gösterileriyle her yaştan kişinin büyük ilgisini çekiyor. Çeşitli yarışmalar, danslar, sahne şovları, animasyonlar ve kukla gösterileri panayıra renk katıyor. İki koldan Başkent'in ilçe ve mahallelerini gezmeyi sürdüren panayırlardan Başkentliler ücretsiz olarak yararlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber