Şehit Uzman Çavuş Ahmet Dağlı, törenle uğurlandı

TUNCELİ'nin Nazimiye İlçesi yakınlarında teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı'nın cenazesi, Elazığ 8'nci Kolordu Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Osmaniye'ye gönderildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nazimiye İlçesi Alacık Köyü ile Büyükyurt Köyü arasındaki dağlık ve ormanlık alanda, askerlerin arazi arama-tarama yaptığı sırada, PKK'lı teröristlerin araziye önceden döşediği uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Ahmet Dağlı için Elazığ 8'nci Kolordu Komutanlığı'nda bugün askeri tören düzenlendi. Törene Elazığ Valisi Muammer Erol, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi. Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, askeri ve sivil yetkililer katıldı.

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün okuduğu duanın ardından şehit Uzman Çavuş Ahmet Dağlı'nın cenazesi, ambulansla hava alanına götürülerek, oradan da askeri uçak ile memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber