Naksan Holding, engelliler için yarışıyor

Naksan Holding tarafından engellilere destek olmak için yapılan karting turnuvası büyük bir coşkuyla başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Naksan Holding sosyal sorumluluklarına bir yenisini daha ekleyerek engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla çalışanları arasında karting turnuvası başlattı. Yapılan turnuvaya katılmak için her çalışan 30 mavi kapak getirerek turnuvaya katıldı.

Turnuvaya yaklaşık 350 personelin katılacağını belirten Naksan Holding İletişim Sorumlusu Hasan Küçükusta, "Yapmış olduğumuz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Bu etkinlik için çalışanlarımız engelli vatandaşlarımıza destek vermek istediler. Turnuva sonucunda 10 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye vereceğiz" dedi.

"Bir an için gözlerimizi kapatalım Engellileri düşünelim ve onların daha iyi yaşamalarını sağlayalım" diyen Küçükusta, "Engelliler bizler için çok önemli. Bu etkinlikle onlara destek sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

Naksan Holding Yönetiminin sosyal aktivitelere çok önem verdiğini vurgulayan Küçükusta, "2012 yılında çalışanlarımız için fotoğraf yarışması, paitball turnuvası, piknik düzenledik ve şuanda da karting turnuvası yapıyoruz. Bu etkinlikler sayesinde çalışanlarımız hem spor yapmış hem de iş temposundan birazda olsa uzaklaşmış oluyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber