Zorkun Yaylası, 24. Çocuk Şenliği'ne hazır

Osmaniye'de, bu yıl 24.'sü düzenlenecek olan 'Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği' ile ilgili hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl Temmuz ayında Osmaniye Zorkun Yaylası Şenliktepe'de düzenlenen şenliğin bu yılki etkinlikleri, 13-14 ve 15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte, çocuklar için yöresel ve sportif yarışmalar, kültürel etkinlikler ve birçok sürpriz etkinlik yer alacak. Osmaniye Belediyesi tarafından Zorkun'da kurulan özel büroda yarışmalar için kayıtlar alınmaya başlandı. Büroyu ziyaret eden çocuklara yarışmalar hakkında bilgi verilerek kayıt işlemleri gerçekleştiriliyor.

ONUR KONUĞU YAZGAN

Osmaniye Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği'nin bu yılki onur konuğu Osmaniye'nin yetiştirdiği eğitimci ve yıllarca şenliğin tertip komitesinde yer alan, çocuk edebiyatı yazarı Bestami Yazgan olacak. Yazgan, 14 Temmuz Cumartesi günü ?Çocuklarla Baş Başa? adlı programı sunacak. Bestami Yazgan'a programda ?Çocuk Şenliği Vefa Ödülü' verilecek.

Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği'nin bu yılki halk konseri sanatçısı, Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara olacak. Zara konseri, 15 Temmuz Pazar günü saat 13.00'de Zorkun Şenlik Tepesi'nde yapılacak

YAZARLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Bu arada, Osmaniye Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği ile ilgili en güzel anısını paylaşmak ve hediye kazanmak isteyenler, www.facebook.com/osmaniyebld adresinde yer alan 'Şenlik Anılarını Yazıyoruz, Hediyeler Kazanıyoruz' etkinliğinde anılarını yazabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber