Tarsus Emniyeti'nde terfi heyecanı

Mersin'in Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde 'terfi' heyecanı yaşandı. Teşkilat çatısı altında görev yapan müdür, amir ve bazı komiserlerin terfi etmeleri nedeniyle tören düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarsus Merkez Polis Merkezi bünyesinde bulunan Polis Lokali ve Misafirhanesi'nde gerçekleştirilen törene: Tarsus Cumhuriyet Başsavcıvekili Necati Kazak, Adalet Komisyonu Başkanvekili Caner Eroktay, İlçe Jandarma Komutanvekili Üsteğmen Volkan Başaran, Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Işıklı, Tarsus Müftüsü Abdulkerim Akbaba, Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen ve çok sayıda davetli katıldı.

Halen Tarsus Emniyet Müdür Yardımcısı olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Işıklı terfi ederek, 3. Sınıf Emniyet Müdürü oldu. Işıklı'ya ödülünü Adalet Komisyonu Başkanvekili Caner Eroktay verdi. Emniyet Amiri olan Mustafa Türkmen, 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederken, rütbesini Cumhuriyet Başsavcıvekili Necati Kazak taktı.

Bir diğer Emniyet Amiri Faruk Ufuk Solmaz da 4. sınıf Emniyet Müdürü olurken, terfi rütbesini İlçe Jandarma Komutanvekili Üsteğmen Volkan Başaran taktı. Komiserliğe terfi eden Mehmet Köşker'in rütbesini Müftü Abdulkerim Akbaba takarken, bir başka komiser Fatih Issı'nın rütbesini de Tarsus Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Işıklı takarak tebrik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber