Kızıltepe STK Platformu olağan kongresi yapıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) bir araya gelerek kurdukları Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, olağan kongresi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

STK Platformu, yaptığı aylık olağan toplantısı, faaliyet raporu okunmasının ardından yapılan oylama ile yeni yönetimini belirledi. Yönetim seçiminde, STK Platformu dönem sözcülüğüne yeniden Öter seçilirken, dönem sözcü yardımcılığına Menduh Çakar, teşkilattan sorumlu başkanlığa Veysi Güç, mali işler sorumluluğuna Musa Öztürk, bilim ve teknolojiden sorumluluğa Lokman Yaşar, sosyal yardımlaşma ve dayanışmadan sorumluluğa Menduh Kavan, genel sekreterliğe Ömer Faruk Kılıç, yönetim kurulu üyeliklerine de Tahir Kılıç ile Yusuf Taşkın getirildi.

Yeni seçilen yönetim adına söz alan Sözcü Şerif Öter, üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, "Geçen yıl platformumuz yeni olduğundan, birçok eksikliklerimiz olmuş olabilir. Önümüzdeki süreçte daha, bilinçli ve sağlam adımlarla tecrübeli kadromuzla daha aktif ve hızlı yol alacağımıza inanıyorum. Halkımızın insani ve sosyal alanlarında hizmet etmektir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tarafsız bir şekilde STK bileşenlerimizle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber