Minik çevreciye Vali'den altınlı tebrik

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Panasonic firmasının düzenlediği, "Çevreci Günlük" programındaki çalışmasıyla Türkiye birincisi olan Altıeylül İlköğretim okulu 5/B Sınıfı öğrencilerinden Şeydanur Günaydın'ı makamında kabul etti. Vali Arslan, Türkiye ve Balıkesir'i Japonya'da temsil edecek olan Şeydanur'u, öğretmeni, okul müdürü ve ailesini kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 21:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VALİDEN ALTIN

Altıeylül İlköğretim Okulu öğrencisi Şeydanur Günaydın'ın resim yarışmasında elde ettiği Türkiye birinciliği Vali Yılmaz Arslan'ın da dikkatinden kaçmadı. "Resimli Çevreci Günlük" yarışmasında Türkiye birinci olan Şeydanur Günaydın'ın, Japonya'da düzenlenecek olan Panasonic Küresel Ödül Töreninde Türkiye'yi temsil edecek olmasının son derece önemli ve sevindirici olduğunu belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı ile Panasonic firmasının ortaklığında yürütülen ve dünya çapında kurumsal bir sorumluluk projesi olan "Okulumuz Yeşil - Eco Kids" kapsamındaki Resimli Çevreci Günlük Yarışmasında şampiyon olan olan Şeydanur Günaydın, "Resimli günlük çalışmalarımda hava kirliliği ve çevre sorunlarına dikkat çektim. Renkli bir dünya yaptım, el işi kağıtlarıyla çiçekler yaptım. Hayalimdeki renkli ve temiz dünyayı çizdim. Birinci olduğumu öğrenince çok sevindim" diye konuştu. Başarılı öğrenci ile sohbet eden Vali Yılmaz Arslan, Şeydanur Günaydın'ı altın ile ödüllendirdi.

Öte yandan, bir süredir senelik izin dolayısıyla şehir dışında bulunan Vali Yılmaz Arslan, hafta sonu izinden döndü. Vali Arslan bu sabah makamına geçerek görevine başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber