Sincan Belediyesi, nikahları internetten canlı yayınlıyor

Sincan Belediyesi, parklardan sonra nikah salonuna da kamera yerleştirdi. Bu sayede gelemeyenler, yakınlarının nikahını internetten izleyebilecek. Özellikle yurt dışındaki akrabaları çok mutlu eden sistem, Sincanlılardan büyük takdir topluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; ?İnsanlar en güzel günlerini sevdikleriyle paylaşmak ister. Belediye olarak; yakınlarının nikahına gelemeyen vatandaşlarımız için uygulamaya koyduğumuz projeyle, nikahlar internetten canlı izlenebilecek.? dedi.

Daha güvenli hale getirmek için parklara kamera yerleştiren Sincan Belediyesi bu kez de belediyenin nikah salonu kamera yerleştirdi. Yoğun iş temposu ve hayat karmaşası içinde sevdiklerinin nikahına gitme fırsatı yakalamayan vatandaşlar bu yeni proje ile nikahları www.sincan.bel.tr adresinden canlı olarak izleme imkanı bulabilecek.

Nikah salonunda iki adet kamera çekim yaparken, bu kameralardan birisi gelin-damat masasını gösterirken diğeri ise davetlileri gösteriyor. Sincan Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu sistem yeni evlenecek çiftlerin ilgiyle karşılıyor. Nikahlarının internetten izlenmesini isteyen çiftler, nikah günü almaya gittiklerinde görevli personelden bilgi alıyor. Bu uygulamadan isteyen herkes faydalanabiliyor.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Teknolojinin imkânlarından da yararlanarak vatandaşımıza faydalı hizmet vermeye çalışıyoruz. Hizmetlerimizin geri dönüşlerinin olumlu olması bizleri yeni hizmetler için teşvik etmektedir. Halkımız için en iyisi ve en güzeli için çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber