Kızını kocasına vermemek için öldürdü!

Fatih'te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşine 4 yaşındaki kızı Talya Su Yılmaz'ı vermek istemeyen Nur Şahin (32), önce kızını ilaçlı sütle zehirleyerek öldürdü, daha sonra da kaldığı otelin üçüncü katından atlayarak yaşamına son vermek istedi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultanahmet Yerebatan Caddesi üzerindeki Old City Otel'de önceki gün yaşanan korkunç olay şöyle gelişti: Gece 23.00 sıralarında kızı Talya Su ile birlikte otele gelen Nur Şahin, üçüncü kattaki 1306 numaralı odayı tuttu. Burada kızına ilaçlı süt veren Şahin, daha sonra odanın penceresini açarak kendisini boşluğa bıraktı.

KÜÇÜK KIZIN AĞZINDAN KÖPÜK GELMİŞ

Ağır yaralanan Şahin, otel çalışanlarının çağırdığı ambülansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Belinde ve bacaklarında kırıklar olan Nur Şahin'in hayati tehlikeyi atlatamadığı, felç olma riski de taşıdığı belirtildi. İhbar üzerine otele gelen polis ekipleri de Nur Şahin'in kaldığı odaya çıkınca kızın cesediyle karşılaştı. Yatağın üzerinde sırt üstü yatan küçük çocuğun kafasında havlu örtülü olduğu, ağzından da köpükler geldiği belirlendi. Odada, içinde çeşitli ilaçların bulunduğu bir torba, 1 bardak meyve suyu ve 1 adet yarısına kadar süt dolu bardak ile bir biberon bulundu.

'KIZI SANA VERECEĞİMİ Mİ SANDIN' NOTU

Odada ayrıca üzerinde 'arayın' yazılı bir kağıt ile boşandığı eşi Ayhan Yılmaz'a yazılmış bir not bulundu. Notta, Nur Şahin'in 'Kızı sana vereceğimi mi sandın? Bizi perişan ettin' cümlelerinin yazılı olduğu öğrenildi. Olayın ardından Sirkeci Polis Merkezi'ne götürülen Ayhan Yılmaz'ın bilgisine başvurulduğu belirtildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber