Beylikdüzü sahili festivale hazır

Beylikdüzü Gürpınar Sahili'nde düzenlemeler devam ediyor. Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü, bölgede 3 yıl boyunca 60 bin metrekare alanın peyzaj düzenlemesini yaparak sosyal aktivitelerin rahatlıkla gerçekleştirilebileceği bir sahil şeridi oluşturduğunu açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son yıllarda yapılan çalışmalarla birlikte Beylikdüzü'nün gözde mekânlarından biri haline gelen Gürpınar Sahili'nde düzenlemeler devam ediyor. Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü, bölgede 3 yıl boyunca 60 bin metrekare alanın peyzaj düzenlemesini yaparak sosyal aktivitelerin rahatlıkla gerçekleştirilebileceği bir sahil şeridi oluşturduğunu açıkladı. Peyzaj düzenleme çalışmalarının yanında farklı faaliyetler sürdüklerini dile getiren yetkililer, sahil şeridine 2. Etap Piknik Alanı kazandırdıklarını da kaydetti.

Sahil Festivali programı için bölgede yeni düzenlemeler yapan belediye, ilçe halkının da beğenisini topluyor. Belediye Başkanı Yusuf Uzun ?Artık Beylikdüzü Sahili'nde vatandaşımız hiç çekinmeden; hem denize girip hem de pikniğini yapabilir. Yaptığımız peyzaj düzenlemesi ile sahil bölgemiz daha güvenilir bir hal almıştır. Sahil çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Son haliyle gözlere ve gönüllere hitap eden sahilimizde 14-18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Sahil Festivali'ne bütün vatandaşımızı bekliyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber