Isparta Körfez Dersaneleri'nden SBS Türkiye birincisi ve sekizincisi

Türkiye genelinde 1 milyon 98 bin 243 kişinin, Isparta'dan da 5 bin 321 kişinin katıldığı 8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı sonuçlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Körfez Dershaneleri Isparta Şubesi öğrencilerinden Hasan Karakelle ek puansız Türkiye birincisi ve Şeyma Ceren Şenyiğit de Türkiye sekizincisi oldu. Buna göre; Isparta Merkez Halıkent İlköğretim Okulu'ndan Hasan Karakelle 500 tam puanla Türkiye birincisi (ek puansız), Isparta Merkez Özel Altınbaşak Bedir Ayhan İlköğretim Okulu'ndan Şeyma Ceren Şenyiğit 499.034 puanla Türkiye 8. oldu.

Körfez Dershaneleri Isparta Şube Müdürü Mevlüt Uysal, öğrencilerinin 100 sorunun hepsine doğru cevap vererek SBS-8 puanına göre 500 tam puan aldıklarını açıkladı. Uysal, öğrencilerinin dershane, okul ve aile birlikteliğiyle başarıyı yakaladığını belirterek, "Öğrencilerimizi bu üstün başarı ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. 2012 SBS'de alınan puanlara göre şimdi de tercih heyecanı başlıyor. Velilerin tercih yaparken alınan puandan daha çok Türkiye sıralaması ve yüzdelik dilimlere bakarak tercih yapmaları en doğru yöntem olacaktır. Dershanemiz öğretmenleri tercih süresi boyunca öğrenci ve velilerimize danışmanlık hizmeti verecektir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber