Bezmialem'i tercih eden ilk 100 öğrenciye aylık 2 bin lira burs

Türkiye'nin sağlık alanında açılan ilk vakıf üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel, üniversitelerini tercih eden ilk 100 öğrenciye 2 bin lira burs vereceklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Prof. Dr. Adnan Yüksel, basın mensuplarına Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üniversitenin devlet tarafından kurulan ilk vakıf üniversitesi olduğunu belirten Yüksel, başarı grafiklerinin sürekli yükseldiğini kaydetti.

Tıp, eczacılık, diş hekimliği ve sağlık bölümlerine öğrenci kabul ettiklerini ifade eden Yüksel, ?Biz, dinamik kendi çapında çok çalışan bir farklılık oluşturmaya çalışan ondan sonra Türkiye de sağlık konusunda bir açılım sağlamak için canla başla çalışan bir üniversiteyiz. İlk yüz öğrenci çok önemli bütün üniversiteler yapıyor. İlk 100 öğrenci bizi tercih ettiği zaman aylık 2000 TL'lik bir katkımız var. İlk 500'e girdiği zaman da 1000 TL'lik katkımız olacak. Onun dışında yüzde 20 ÖSYM bursumuz var. Onun dışında ilk tercih avantajlarımız, kardeş indirimlerimiz olacak.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber