Yolda kalan aracı motosikletle çektiler

Nevşehir'de bir motosikletin yolda kalan aracı çektiği anlar, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir'de benzini bitince yolda kalan otomobilin motosikletle çekilerek kurtarılması, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Arkadaşının arayıp yardım istemesi üzerine olay yerine gelen şahıs, halatla otomobili motosikletine bağlayıp çekti.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde hasta taşıyan ambulansa, Kayseri'den Nevşehir'e giderken kırmızı ışıkta durmayan ticari aracın çarpması da kameralara takılırken, başka bir kayıtta şehir içi trafiğinde dört nala koşan atların sürücüleri şaşkına çevirdiği görüldü.

Kayıtlarda motosiklet kazaları sıkça yer alırken, şehir içinde yarış yapan 3 otomobilin aşırı hızla çevre yolunda ilerlerken kırmızı ışıkta durmayıp kavşaktan dönen bir başka araca çarptığı görülüyor.

Nevşehir'de geçtiğimiz aylarda yaşanan lodosun etkisiyle bir apartman çatısının yoldan geçen araçların üzerine düşmesinin de yer aldığı kayıtlarda, kazaların başlıca sebebi ışık ihlalleri ve aşırı hız.

Meteris Meydanı'nda meydana gelen bir başka kazada ise dolmuşa binmek için yolun karşısına geçmeye çalışan bir gence bir araç çarpıyor. Gencin ağır yaralı olarak kurtulduğu kazanın ardından vatandaşlar gence yardım için koşuyor.

Görüntülerdeki kazalardan bir tanesinde ise yolun karşısına motorlu sandalyesiyle geçen özürlü bir vatandaşı dikkatsiz araç sürücüsü son anda fark ediyor ve frene basmasına karşın özürlü vatandaşa çarpıyor. Kazayı özürlü vatandaş hafif yaralarla atlatıyor ve araç sürücüsü hemen aracından inerek yardıma koşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber