Pursaklar'da camiler Ramazan'a hazır

Pursaklar Belediyesi ekipleri, Ramazan öncesi Pursaklar'daki toplam 45 caminin temizliğini yaparak, vatandaşların Ramazan ayında da huzur içinde ibadet etmeleri için hazır hale getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in talimatı ile başlatılan cami temizliklerinde sona gelindi. Ekipler, ilçeye bağlı olan çok sayıda caminin temizliğini yaptı. Belirli aralıklarla bölgedeki camilerin iç ve dış temizliğini yapan ekipler, yoğun mesai harcıyor. Hem camilerin içini hem de çevre temizliğini sağlayan ekipler, cami cemaatinin huzur içinde ibadet edebilmeleri için bütün camilerdeki halıları temizledi, cami içlerine güzel kokular sıktı, ayrıca camilerin çevre düzenlemelerini yaptı. Titiz bir çalışma yürüten ekipler, mezarlıkların bakım ve onarımını da tamamlayarak çalışmalarını bitirdi.

Yaklaşan Ramazan ayının heyecanının Pursaklar'da başladığını söyleyen Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ?Ramazan ayında hemşehrilerimizin ibadetlerini huzur içinde yapmalarını arzuluyoruz. Tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum.? dedi. Başkan Çetin, çalışmalar hakkında da bilgi vererek şunları kaydetti: ?Camilerin iç ve dış temizliğini yaptık. İstiyoruz ki hemşehrilerimiz ibadetlerini huzur içinde yapabilsinler. Daha önce de mezarlıkların bakım ve onarımını tamamladık. Oralardaki kötü görüntü oluşturan otları temizledik. Hemşehrilerimiz hem mezarlıkları huzur içinde gidip ziyaret edebilecek hem de bütün camilerimizde ibadetlerini en iyi şekilde yapabilecekler."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber