Zümrüt Hanımlar Derneği Yaz Okulu'nun galasını yaptı

Karabük Zümrüt Hanımlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde bulunan Zümrüt Gençlik Kulübü toplam 125 öğrenci ile düzenlemiş olduğu yaz okulunun galasını yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 20:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karabük Müftülüğü işbirliği ile Kur'an-ı Kerim dersinin de verildiği yaz okulunda, 2 Amerikalı öğretmen de İngilizce dersi verdi. Ayrıca fizik, kimya ve matematik derslerinin de verildiği yaz okulunda öğrenciler 4 haftada 4 kitap bitirerek, Karabük Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu 'Hayat Okulu' projesine dahil oldu.

Dernek Başkanı Ayşe Yetişir, "Geçtiğimiz yıl Kara bük'te ilk defa düzenlenen STK Müftülük işbirliği içerisinde düzenlenen kursumuzda çok verimli geçmiş, öğrencilerimiz ve velilerimiz çok memnun olmuştur. Bizlerde bu yıl yaz okulunu tekrar açarak öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karabük Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir, "Zümrüt Hanımlar Derneği'ne yapmış oldukları bu yaz okulundan ve göstermiş oldukları gayretlerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yaz tatilini değerlendirmesi adına böylesi verimli bir şekilde program hazırlamaları gerçekten takdire şayan. Yaz okulu bünyesinde bizim her yaz düzenlediğimiz Kur'an Kursuna ilave olarak çağımızın fen ilimleri ilave edilerek daha güzel bir aktivite olmuştur." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber