Özel Sema İlköğretim Okulu'nun düzenlediği yaz okulu sona erdi

Özel Sema İlköğretim Okulu'nun 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında yaptığı yaz okulu sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yılki yaz okulunda öğrencilerin yabancı dil seviyesini artırma ve sosyal becerileri geliştirme alanlarına ağırlık verildi.

75 saatlik İngilizce,50 saat da özel beceri dersleri kursunu başarıyla geçen tüm öğrencilere sertifikaları ve hediyeleri okul idarecileri ve öğretmenler tarafından verildi.

Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak dil seviyelerini yükseltmek isteyen öğrencilere bilgisayar destekli yoğunlaştırılmış İngilizce, Amerika ve Gana'dan gelen (Native speaker) öğretmenlerin de pratik İngilizceye yönelik ders anlattıkları yaz okulu 127 öğrencinin katılımıyla 5 hafta sürdü. Okulun İngilizce Zümre Başkanı Davut Üçar, "Yabancı öğretmenlerimizi derslerin dışındaki vakitlerde de Türk örf ve adetlerimizi gösterme adına velilerimizin evlerini ve Aksaray'ımızın tarihi mekanlarını, Konya'daki Mevlana müzesini gezdirmiş olduk." diye konuştu.

Programda eğlencelerini de ihmal etmeyen öğrenciler, derslerin dışında kalan sürelerde de yabancı öğretmenlerimizle birlikte sinema,piknik,basketbol, futbol, tekvando, Ihlara Vadisi'ne kültür turları da düzenleyip değişik aktivitelere katıldılar.Yabancı dil eğitimine büyük önem verdiklerini belirten Okul Müdürü Yasin Kayhan, "Yaz okulumuz sürecinde gördügümüz kadarıyla öğrencilerimizin yapılan bütün etkinliklerden son derece memnun oldukları, yabancı öğretmenlerimizle güzel diyaloglar kurup İngilizcelerini daha da geliştirdiler.Ayrıca sportif ve sanatsal etkinliklerde hoşça vakit geçirdiler. Bundan sonraki programlarda daha farklı etkinliklerle öğrencilerimizle birlikte olacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber