Şanlıurfa'da arazi kavgası: 2 yaralı

ŞANLIURFA'da, arazi anlaşmazlığından dolayı 2 grup arasında çıkan taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma ve polisin müdahalesi ile sonlandırılan kavgada 7 kişi gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde merkeze bağlı İncirlik Köyü yakınlarında meydana geldi. Köy dışında bulunan arazinin kendilerine ait olduğunu ileri süren Demirol ve Demir aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 ailenin telefonla haber verdiği yakınlarının da gelmesiyle taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya döndü. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarmanın engellemekte güçlük çektiği kavga, takviye polis ekiplerinin de gelmesiyle sonlandırıldı. Kavgada taş ve sopalara hafif yaralanan 2 kişi, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Jandarma ve polisin ortak müdahalesi ile önlenen kavgaya karışanlar üst araması ve kimlik kontrolünden geçirildi. Güvenlik güçleri, aralarında üzerinde ruhsatsız tabanca bulunan İbrahim Demir'in de bulunduğu kavgaya karıştığı saptanan 7 kişiyi gözaltına aldı.

Güvenlik güçlerinin çağrısı üzerine kalabalık dağılırken, yeni bir kavga ihtimaline karşı köyde güvenlik önlemleri artırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber